چگونه برای کنکور برنامه ریزی کنیم ؟
برنامه ریزی برای کنکور از عوامل کلیدی برای موفقیت در کنکور می باشد. شاید یکی از مهم ترین دلایلی که منجر به اجرا نشدن برنامه درسی دانش آموزان می شود این امر است که آنها برنامه های خود را ساعتی یا روزانه تنظیم می کنند. همین امر سبب می شود که فرد نتواند در همان ساعت مشخص همان کار را انجام دهد. بهترین برنامه ریزی ، برنامه ریزی هفتگی است ، این برنامه مناسب ترین نوع برنامه ریزی است که میتوانیم در آن ضعف ها و نقاط قوت روزهای بعد را جبران کنیم.
در برنامه ریزی درسی میتوانید هر درسی را به اندازه اهمیتی که دارد مطالعه نمایید و با توجه به نقاط ضعف، قدرت و اهمیت آن ساعاتی که به آن قرار است اختصاص دهید را تنظیم کنید.
سوال اینجاست که چگونه برای کنکور برنامه ریزی کنیم ؟ کمک گرفتن از مشاوران تحصیلی می توانند شما را در برنامه ریزی برای کنکور کمک کند.
جهت مشاوره کنکور می توانید با دپارتمان مشاوره بابایی منش در ارتباط باشید:

برنامه ریزی نقشی کلیدی در موفقیت داوطلب
البته که هر کس خودش اصلی ترین نقش در برنامه ریزی را ایفا می کند. اما کمک گرفتن از مشاوران با تجربه می تواند به شما کمک کند تا در کنکور موفق شوید.
اصول برنامه مطالعاتی کنکور که باید رعایت کنید
برای داشتن یک برنامه ریزی درسی عالی باید به اصول زیر پای بند باشید:
متعهد بودن به برنامه ریزی: تعهد به برنامه ریزی و بی توجهی به آن یکی از نکات مهم برای برنامه ریزی است.
متناسب بودن تعداد تست ها با درسنامه: تعداد درس هایی که می خوانید باید با تعداد تست هایی که می زنید تناسب داشته باشد.
تنوع مطالعاتی در برنامه درسی: باید سعی کنید که در برنامه ریزی درسی خود تنوع مطالعاتی را بگنجانید.
ساعت خواب: یکی از مهم ترین عوامل برای برای برنامه ریزی کنکور ساعت خواب است. در سال کنکور شاید میل شما به خواب زیاد شود ، و همین امر سبب شود که شب ها بیدار بمانید. برای اینکه شب ها راحت خوابتون ببره بهتر است قبل از خواب فعالیت های بدنی مانند دوچرخه سواری ، پیاده روی و غیره انجام دهید تا خسته شوید و راحت بخوابید.
به اندازه کافی مرور کنید : در برنامه درسی خود مرور کافی دروس را بگنجانید.
اختصاصی بودن برنامه ریزی کنکور: برنامه مطالعاتی کنکور برای هر درس، باید برای هر فرد منحصر به فرد باشد. در صورتی که مشاوره برنامه ریزی درسی خود بخواهید که برای شما برنامه ریزی اختصاصی انجام دهد.
مکتوب بودن برنامه ریزی: نباید در ذهن خود برنامه ریزی کنید. باید برنامه را بر روی کاغذ بنویسید که هم اجرای برنامه راحت می شود و هم تعهد شما نسبت به برنامه افزایش خواهد یافت.
تعیین اهداف بلند مدت و کوتاه مدت: اهداف بلند مدت و کوتاه مدت نشان می دهد که قرار است که آخر هفته در هر درس به کجا برسید و آخر ماه قرار است چه مباحثی را خوانده باشید یا جمع بندی کنید.
نکاتی درباره برنامه ریزی
باید توجه داشته باشید سعی و تلاش شما باید در جهت این باشد که هر روز تلاش کنید و قابلیت های خود را بالا ببرید. همچنین باید توجه به تغییراتی که ممکن است هر ساله در آموزش و پرورش انجام بگیرد ( یعنی بخشی از کتب درسی حذف یا اضافه می گردد )
کتاب های دوره دبیرستان منبع اصلی طراحی تست های کنکور هستند. پس مهم ترین نکته این است که حتما باید بر روی کتاب های دوران دبیرستان خود تسلط کامل را داشته باشید.

چگونه برای کنکور برنامه ریزی کنیم ؟
در ادامه درباره نحوه برنامه ریزی برای کمک به مطالعه صحیح دروس برای کنکور صحبت خواهد شد:
آشنایی با ضرایب دروس کنکور
ضرایب دروس از این جهت اهمیت دارد که درسی که ضریب آن بیشتر است برای شما به طبع مهم تر است و باید در برنامه ریزی کنکور خود وقت بیشتری را به آن اختصاص دهید.

یک چک لیست تهیه کنید!
چک لیست برای نظم کلی می باشد و می تواند به اولویت بندی دروسی که خوانده نشده می تواند کمک کند.